Про нас

Компанія ТзОВ “ЖК Шевченка” створена командою професіоналів в галузі житлового будівництва. Головна мета команди – створення особливих проектів, які відповідають сучасним потребам ринку та поєднують в собі продуману концепцію забудови й інфраструктури. Особливістю її є надійність і швидкість розвитку.

Нерухомість сьогодні – це вже не просто бетон, сталь і скло. В першу чергу це ідея та її професійне втілення. В основу ідеї покладено власний досвід, сучасні технології та нові сміливі рішення. Саме такі проекти стають «знаковими» і користуються попитом на ринку. Ми створюємо будинки враховуючи всі нововведення сучасного світу.

Житловий комплекс “River House” – світ абсолютної надійності це Ваш світ, Ваші правила та краса лише для особливих. Це поєднання сучасних архітектурних рішень з красою природи.

ЖК “River House” розташований в мальовничій частині Луцька – на березі річки Стир по вулиці Шевченка, неподалік центру міста. Зручна транспортна розв’язка, поряд зупинки громадського транспорту, що досконало поєднується з власною територією. В пішому доступі, самісінький центр міста в 10-ти хвилинах від будинку, поблизу розташовані торгові центри, супермаркети, спортивні, розважальні, медичні та освітні установи.

Плани квартир
[1] кімнатна квартира №1
[1] кімнатна квартира №3
[1] кімнатна квартира №4
[1] кімнатна квартира №5
[1] кімнатна квартира №6
[1] кімнатна квартира №8
[2] кімнатна квартира №2
[2] кімнатна квартира №7

Промо ролик

Останні новини

Відділ продажу ЖК River House звітує про хід будівництва

Звіт про хід будівництва

Відділ продажу ЖК River House звітує про хід будівництва. 1 секція, другий під’їзд: розпочали монтувати металопластикові вікна; мурування міжкімнатних та міжквартирних перегородок на шостому поверсі; армування стін (процес армування дозволяє …

Розпочався продаж елітних квартир

Розпочався продаж елітних квартир

Розпочався продаж елітних квартир в 2 секції ЖК “River House” з неймовірним краєвидом на річку Стир, неподалік ЦЕНТРУ міста! 1-но та 2-во кімнатні квартири комфорт класу за доступними цінами, що …